You are currently viewing انجام پروژه کامسول
انجام پروژه کامسول

انجام پروژه کامسول

انجام پروژه کامسول

امروزه شبیه سازی های کامپیوتری بخش مهمی از مسائل علوم و مهندسی را به خود اختصاص داده اند. آنالیزهای دیجیتال ، مخصوصا در توسعه یک محصول جدید و یا در طراحی های بهینه اهمیت پیدا می کنند. امروزه طیف وسیعی از گزینه ها برای شبیه سازی در دسترس هستند؛ از زبان های برنامه نویسی پایه ای تا استفاده از بسته های نرم افزاری که روش های مختلفی را استفاده می کنند . هر کدام از این تکنیک ها مزایای خاص خود را دارند اما نکته و نگرانی که در مورد همه این تکنیک ها مشترک است حد قابل اطمینان بودن نتایج این روش ها است . برای پاسخ به این سوال باید به این نکته توجه داشت که در واقع هدف شما این است که مدلی را ارائه کنید که آن چه را که در جهان واقعی اتفاق می افتد به طور صحیح به نمایش بگذارد. محیط شبیه سازی کامپیوتری در واقع انتقال قوانین فیزیکی جهان واقع به شکل مجازی آن ها می باشد . دانستن این که چه مقدار از ساده سازی ها در این انتقال صورت گرفته است به تعیین دقت نتایج مدل کمک خواهد کرد .این قابلیت که شما بتوانید یک محیط شبیه سازی را داشته باشید که این امکان را به شما بدهد که تاثیر هر فیزیکی را که در نظر دارید به مدلتان اضافه کنید؛ حالت ایده آلی است که نرم افزار COMSOLاین امکان را فراهم کرده است .
در محیط نرم افزار COMSOL با انتخاب فیزیک های مختلفی که به صورت پیش فرض در نرم افزار وجود دارد با توجه به مدل مورد نظرتان ؛ نرم افزار معادلات PDEمربوطه را گردآوری کرده و با روش ( finite element method (FEM گسسته سازی های معادلات دیفرانسیل را انجام داده و به حل می پردازد .
زمینه های کاربرد این نرم افزار بسیار متنوع می باشد که در زیر به نمونه های از آن اشاره می شود : واکنش های شیمیایی – نفوذ – دینامیک سیالات – پیل های سوختی و الکتروشیمی اکوستیک- الکترومغناطیس – ژئوفیزیک – انتقال حرارت- جریان در محیط های متخلخل- پدیده های انتقال – تجهیزات نیمه رسانا – مکانیک سیالات و ..

نرم افزار COMSOL قابلیت لینک با نرم افزار MATLAB را داشته که این امکان را به شما می دهد که مدل های برمبنای ، PDE شبیه سازی و آنالیز با سایر روش ها را با هم ترکیب کنید .

فرایند انجام پروژه کامسول به صورت کلی از شش مرحله تشکیل شده است :
۱-انتخاب شرایط مدل ( نوع هندسه و نوع حل و فیزیک های مساله )
۲-رسم و یا وارد کردن شکل هندسی مساله : مدل های ,۲D, 1Dو ۳Dقابلیت رسم در محیط گرافیکی نرم افزار را دارند ؛ همچنین این
امکان وجود دارد که هندسه را با فرمت های SAT (ACIS), STEPو IGESاز نرم افزارهای دیگر طراحی وارد این نرم افزار کرد.
۳-تعیین پارامترهای وابسته به فیزیک مساله و شرایط مرزی
۴-مش زدن : مش ها در واقع المان هایی هستند که در روش FEMبرای حل در نظر گرفته می شوند و در فضای دو بعدی از مش های
مثلثی ، مربعی و یا در فضای سه بعدی از مش های چهاروجهی ، شش وجهی و یا منشوری شکل می توان استفاده کرد.
۵-حل 

۶-فرایند های پس از حل ( بررسی نتایج ، استخراج داده ها و .)..
در این قسمت می توان داده ها را به شکل های مختلف استخراج کرد. از جمله اینکه می توان خطوط جریان ، انیمیشن ( در مسائل گذرا) ، نمودارهای مختلف ، کانتور های مختلف و … را به دست آورد.

 

برای سفارش انجام پروژه کامسول در رشته های مهندسی شیمی،مهندسی مکانیک،مهندسی پزشکی و … با شماره ذیل تماس بگیرید.موسسه ما بهترین متخصصان در رشته های مهندسی که تخصص کار با کامسول داشته باشند در اختیار دارد.

تلفن تماس و تلگرام:۰۹۱۵۸۸۲۰۱۸۹

۰۹۳۹۷۴۰۵۳۹۴

http://www.professor-group.ir

 

دیدگاهتان را بنویسید